Txomintxo eta Perutxoren abenturak / Txomin eta Peru Magdalena ; marrazkiak, Iosu Mitxelena - Magdalena, Peru (Xaguxar (Elkar), 2012)
Amaren sabeletik dabiltza elkarrekin Txomintxo eta Perutxo anaia bikiak, jolas eta bihurrikeria artean beti. Haien abentura zenbait kontatu dizkigute liburu honetan: jaio zirenean nolako komeriak gertatu ziren, eskolako jantokian atsegin ez duten janaria dagoenean zer egiten duten, aitak kotxea aldatu nahi izan zuenean gertatu zirenak, itsasontzian arrantzara egun-pasa joan zirenekoak, amama Eugeniaren baserriko ganbaran aurkitu zutena... Sartu liburuan, eta zuk ere barre eta jolas egingo duzu biki pare honekin.