Gutun bat Lily__ adarbakarrarentzat! - Ponchon, Christian; Sarasola, Jose Antonio ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2012)
Bittor postariak eguneroko itzuliari ekin dio, bain gaur eginkizun berezia dauka: gutun bat eraman behar dio Lily adarbakarrari... Adarbakar bat landetxean!. Ez al da gauza sinestezina?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Adarbakarrak; Postariak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak