Gutun bat Lily__ adarbakarrarentzat! / Christian Ponchon, Rébecca Dautremer ; [itzulpena, Jose Antonio Sarasola] - Ponchon, Christian (Ibaizabal, 2012)
Bittor postariak eguneroko itzuliari ekin dio, bain gaur eginkizun berezia dauka: gutun bat eraman behar dio Lily adarbakarrari... Adarbakar bat landetxean!. Ez al da gauza sinestezina?