Zirku magikoa : edo izarren kutxa - Lechermeier, Philippe; Poliakova, Sacha; Iñurrieta, Uxoa (Durango : Ibaizabal, 2012)
Egunak zeramatzaten zain. Zenbait kartel iradokitzailek letra koloretsuz zioten: ZIRKU MAGIKOA. Freddiek botoi urre-koloreak zituen soineko gorri bat jantzi zuen, kapelua, apur bat maspildua, eta bota beltzak, distiratsuak. Ontziak, maletak eta kutxak atera zituen karabanatik, eta plaza handiaren erdi-erdian utzi. Lehen kutxa ireki zuen. Izar batek egin zuen ihes, eta karpa bat zabaldu zen. Ikuskizuna has zitekeen...
8 urtetik aurrera (Urdina)
Jatorrizko titulua: Cirque magique
Keywords: Zirkua; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak