Urretxindorra - Perez, Sébastien; Lacombe, Benjamin ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2012)
Gaur batek bihar besteak, udalekuko ume guztiek paper zatitxoetan poematxo misteriotsu bana jasoko dute.Jakob jaunak, arduradunak, papertxo horiek batuko ditu, eta, horrela, ikerketa dibertigarri bati hasiera emango zaio poematxo horien egilea nor den aurkitzeko.Kontakizun honetan, 50eko hamarkadan girotua, mutiko iheskor eta lotsati bat bere kideen artean tartetxo bat aurkitzearren lehiatzen da.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Arte-sorkuntza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak