Gizotso zoroa / Roberto Pavanelllo-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak, Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2012)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Imajinatzen duzue munduko gizonik xelebreenak asteburu batean zuek zaindu behar izatea? Hego bat jokatuko nuke, baietz zuek ere zur eta lur geratu, Silver neba-arrebei eta niri gertatu zitzaigun bezalaxe, osaba Larry gure umezaina izateko etxean geratuko zela jakitean. Baina, lagunok, kontua ez da hor bukatzen: izaki are ikaragarriagoa heldu berria zen Fogvillera...