Damutzen ez direnak - Araque Barriuso, Itxaso (Donostia : Elkar, 2012)
Nobela honetan, hiru hari nahasten dira, beste hainbat hiritan gertatzen direnak: Londresen, Bartzelonan eta Berlinen. Denetan, gaztarotik helduarora doazen pertsonaiak ditugu, aro aldaketa horri loturik doazen erabakietan korapilaturik: garai bateko ametsei eutsi ala ez, konpromiso berriekin zer egin...
XII. Agustin Zubikarai saria
Keywords: Helduentzako Literatura