Sinplistak / Hedoi Etxarte - Etxarte, Hedoi (Poesia (Susa), 2012)
Bigarren poema liburua du Hedoi Etxartek "Sinplistak", eta ez du antzik lehenengo Suzko lilia harekin. Sinplistak poemarioak ez baitauka antzik euskarazko beste poema bildumekin. Poema zuzenak eta zorrotzak dira, artifiziorik gabeak eta zakarrak ere bai batzuetan. Oso gaurko poemak dituzu: konprometituak, amodiozkoak, salaketazkoak.