Sorginkerien museoa - Bat Pat; Arana, Aitor; Zuccotti, Laura; Giunchi, Gioia (Bilbo : Mezulari, 2012)
Prest zaudete sekretuz betetako etxean sartzeko? Ireki ondo begiak: abentura ikusgarria hastear dago? Fogvilleko Sorginkerien Museoak oso ikusle gutxi izaten ditu eta laster itxi egin beharko dute. Penagarria da; izan ere, orain sorginak, banpiroak, momiak eta mamuak kalean geratuko dira... Eskerrak gezurrezkoak diren, ezta?
8 urtetik aurrera (gorria)
Mostri al museo
Keywords: Museoak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak