Sorginkerien museoa / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak, Laura Zuccotti e Gioia Giunchi] - Bat Pat (Bat Pat. Usaindunak (Mezulari), 2012)
Prest zaudete sekretuz betetako etxean sartzeko? Ireki ondo begiak: abentura ikusgarria hastear dago? Fogvilleko Sorginkerien Museoak oso ikusle gutxi izaten ditu eta laster itxi egin beharko dute. Penagarria da; izan ere, orain sorginak, banpiroak, momiak eta mamuak kalean geratuko dira... Eskerrak gezurrezkoak diren, ezta?