Sufrearen lurrin fina - Bottero, Pierre; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2012)
Ombek narkotrafiko-kontuetan dabilen gizotso talde baten aurka borrokatu behar du. Taldea aurkitzen duenean, gizotso baten bizitza salbatzen du, eta harekin maitemintzen da. Bien artean, taldea legez kontrako negozioetan sartu duen gizotsoari lidergoa kentzen ahaleginduko dira. Garaitu egiten dute, baina gizotsoak ez du Ombe gehiago ikusi nahi, kirats jasanezina hauteman du harengan. Ombe deprimitu egiten da eta, kasualitatez, beraren bizikide bat bere bizitza ikertzen aritu dela ohartzen da.
12 urtetik aurrera (horia)
Jat. izenb:Le subtil parfum du soufr
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasia -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Gizotsoak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura