Magiaren muga ilunak - Bottero, Pierre; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2012)
Ombek bi misio ditu. Hasteko eta behin, eskola batean zalaparta sortzen ari diren iratxo batzuk hartu beharko ditu mendean. Eta ondoren, ahalegina egin beharko du jakiteko zergatik dagoen bere onetik aterata aintzira bateko izaki hilezkor arraro bat. Misio horiek gainditzeko bere aparteko indarra baliatu beharko du. Bidean, ukabil hutsez, lurreko oinarrizko izaki erraldoi bat menderatuko du, baita izakia kontrolpean izan nahi duen aztia ere.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasia -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura