Burgik besarkada bat behar du - Melling, David J.; Meabe, Miren Agur ([Euba] : Ibaizabal, 2012)
Sentitu al duzu inoiz besarkada baten premia? Burgik bai, eta horregatik dabil hartz-besarkada eder baten bila. Egun batean, norbaiti besarkada bat emateko gogo handiz jaiki da Burgi. Beraz, besarkadak ematen hasi da: basoko harri eta zuhaitzei, sasiei, ardiei... Baina beste norbaiten besarkada behar du. Orduan, untxiak nor besarkatu iradokitzen dio: ama!
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: Hugless Douglas
Keywords: Maitasuna; Hartzak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak