Lasai, Burgi - Melling, David J.; Meabe, Miren Agur ([Euba] : Ibaizabal, 2012)
Zer gertatzen da zerbaitek kezkatzen zaituenean? Burgik konfiantza izan beharko du lagunen eta aitaren laguntzan. Burgiren aitak txano bat oparitu dio, baina, etxetik irten orduko, hondatu egin zaio. Oso kezkatuta dago, eta lagunek ez dute hari laguntzea lortu. Azkenik, untxiak aholkatzen dio kontatzeko aitari zer gertatu zaion, eta aitak ezin hobeki ulertu eta bere txanoa ematen dio semeari! Ezagutu pertsonaia maitekor hau.
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: Don´t worry Douglas!
Keywords: Hartzak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura