Judoko giltzak - Schlüter, Andreas; Margil, Irene; Sarasola, Jose Antonio ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2012)
Linhen idolo handia, Yamada Yuuto judoko maisua, ikastetxera etorri da bisitan. Linh poz-pozik dago: maisuaren laguntzaile pertsonala izateko eskatu diote! Baina kontua zaildu egingo da; izan ere, Yuuto aurretik ezer esan gabe desagertu egiten da maiz. Itzultzen den bakoitzean, lur jota eta urduri egoten da. Bost Izarrek arrastoari jarraitzea erabaki dute. Okerreko eskuetara iritsi behar ez duen liburu baten bilaketa arriskutsuan sartuko dira laster.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Lagun-taldeak; Judoa; Kirolak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak