Irteera marran - Schlüter, Andreas; Margil, Irene; Ezkiaga, Patxi (1943-2018) ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2012)
Bost Izarren ikastetxeko olinpiada txikietarako prestaketa lanak abian dira. Neska-mutilak sekula baino gogorrago ari dira entrenatzen. Domina asko irabazteko aukera duten arren, gauzak okertu egin dira lehen egunetik. Ustekabekoak bata bestearen atzetik ari dira gertatzen eta norbaitek sabotajea egin nahi diela dirudi.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Lagun-taldeak; Kirolak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak