Ilunpeetako argi ahula - L'Homme, Érik; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2012)
Jasperrek azalduko du nola jarri zen Elkartea berekin harremanetan eta, aldi berean, tinko jardungo du bere misioan: droga trafikoan dabilen banpiroen sare bat desegin behar du. Horretarako, aztien talde bati egin beharko dio aurre; ahalik eta jende gehien hiltzeko prest dagoen deabrua gurtzen dute azti horiek. Jasperrek, aztien dohainak baititu, deabrua mendean hartzea eta atzera infernura bidaltzea lortuko du, baita banpiroak garaitzea ere.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Aztiak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Banpiroak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasia -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura