Ilunpeetako argi ahula / Erik L'Homme ; [itzulpena, Aitor Arana] - L'Homme, Érik (A Elkartea, 2012)
Jasperrek azalduko du nola jarri zen Elkartea berekin harremanetan eta, aldi berean, tinko jardungo du bere misioan: droga trafikoan dabilen banpiroen sare bat desegin behar du. Horretarako, aztien talde bati egin beharko dio aurre; ahalik eta jende gehien hiltzeko prest dagoen deabrua gurtzen dute azti horiek. Jasperrek, aztien dohainak baititu, deabrua mendean hartzea eta atzera infernura bidaltzea lortuko du, baita banpiroak garaitzea ere.