Ihesaldia : Kirol eta polizia nobela - Schlüter, Andreas; Margil, Irene; Arruti Errazkin, Idoia ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2012)
Bost lagunek ez dute Grünheim-en, beren aurkari handien hirian, egingo den bizikleta-lasterketa galdu nahi. Eta ez dago zalantzarik talde gisa aurkeztuko direla. Baina, une horretan, ikuskatzaile profesional batzuek Yabaliri erreparatu diote. Oso bizikleta garestia eskaintzen diote, eta entrenatzeko baldintza ezin hobeak, eta... bitamina-pilula batzuk. Beste Izarrak Yabalirekin haserretzen dira utzi egin dituelako. Hala ere, laster, laguna zenbat aldatzen ari den ikusita, haserrea beldur bihurtzen da. Zerbait egiteko ordua da!
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Bizikleta-lasterketak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura