Gabon kontakizuna - Zamazing, Cherie; Ezkiaga, Patxi (1943-2018) ([S.l.] : Ibaizabal, 2012)
Marrazkiz betetako liburu eder honek bizi-bizi eta maitasun handiz kontatzen digu Jesusen jaiotza. Jarraitu uso txiki bati. Harekin batera ikusiko duzu Gabriel aingerua Mariari agertu zitzaionekoa, Maria eta Jose Betleemera joan zirenekoa, eta Jesus haurra jaio zenenan denek agurtu zutenekoa. Barneratu eta gozatu munduko kontakizunik ezagunena.
5-6 urte (Urdina)
Keywords: Errege Magoak; Eguberriak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak