Burgi eta pijama festa - Melling, David J.; Meabe, Miren Agur ([Euba] : Ibaizabal, 2012)
Untxiaren etxeko pijama-festara gonbidatu dute Burgi. Bidean, lagun gehiago gonbidatzen ditu, eta, azkenean, denak ez dira untxiaren zuloan sartzen. Azkenean, zer egin asmatuko dute: kanpoan egingo dute lo, izarrei begira. Ezagutu pertsonaia maitekor hau.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Umorea; Hartzak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak