Burgi eta pijama festa / [testuarena eta marrazkiena, David Melling ; itzulpena, Miren Agur Meabe] - Melling, David J. (Burgi (Ibaizabal), 2012)
Untxiaren etxeko pijama-festara gonbidatu dute Burgi. Bidean, lagun gehiago gonbidatzen ditu, eta, azkenean, denak ez dira untxiaren zuloan sartzen. Azkenean, zer egin asmatuko dute: kanpoan egingo dute lo, izarrei begira. Ezagutu pertsonaia maitekor hau.