Azken tantoa / Andreas Schlüter, Irene Margil ; itzulpena, Eider Mugika - Schlüter, Andreas (Bost izarrak (Ibaizabal), 2012)
Lennartek berriro ere mahai teniseko txapelketa irabazteko asmoa du. Primeran ari da entrenatzen, baina, bat-batean, guztia aurka jarri zaiola ematen du: aurkaria aldatu diote. Michaelek txapelketarako pala hautsi dio, epaileak ez du erabaki zuzenik hartzen, eta, are okerragoa dena, Lennarti jokoan eragina izango duen xantaia egin diote... Lagunekin batera saiatuko da errudunak topatzen.