Pepinoen misterioaren kasua - Friedrich, Joachim; Valverde, Mikel (Bilbo : Giltza, 2012)
Udalak basotik hurbil dauden baratzeak desjabetzeko erabakia hartu du. Baratze horietako batean bizi da Xarmant, Txarli & Company detektibe-agentziako txakur azkarra. Hori arrazoi nahikoa da gure lau lagun eta erdiren taldea beste kasu batean lanean hasteko. Baina, horrez gain, gauza arraroak gertatzen hasi dira baratzeetan. Eta beti gauez gertatzen dira?
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Misterioa; Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak