Marikanta eta inurriak - Landa, Mariasun; Mitxelena, Jokin (Donostia : Erein, 2012)
Marikanta txitxarrak negualdi zoragarria izango du inurritegi batean: inurriei abesten irakatsiko die, eta kanta xume baina alai bat ere asmatuko du, inurriek Nazioarteko Abesbatzen Lehiaketa bat irabazi dezaten. Baina inurriak, nonbait, ez dira kantagintzarako jaio?
6 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Inurriak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak