Marikanta eta inurriak / Mariasun Landa ; ilustrazioak, Jokin Mitxelena - Landa, Mariasun (: Erein, 2012)
Marikanta txitxarrak negualdi zoragarria izango du inurritegi batean: inurriei abesten irakatsiko die, eta kanta xume baina alai bat ere asmatuko du, inurriek Nazioarteko Abesbatzen Lehiaketa bat irabazi dezaten. Baina inurriak, nonbait, ez dira kantagintzarako jaio?