Zeurea da errua - Ibarrola, Begoña; Navarro, José Luis; Meabe, Miren Agur (Donostia : Elkar, 2012)
Ahizpak ziren Marisaltotxiki eta Brinkoleta urtxintxak. Udan jolasean ibili ziren, baina udazken hotza iristean, denbora gehiago eman behar izan zuten habian. Marisaltotxikik Brinkoleta gaixoari botatzen zion gauza guztien errua eta...
5 urtetik aurrera (Urdina)
Tú tienes la culpa de todo
Keywords: Anai-arreben arteko harremanak; Emozioak eta sentimenduak; Berekoikeria; Katagorriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak