Zeurea da errua / egilea, Begoña Ibarrola ; marrazkiak, José Luis Navarro ; itzulpena, Miren Agur Meabe - Ibarrola, Begoña (Sentipuinak (Elkar), 2012)
Ahizpak ziren Marisaltotxiki eta Brinkoleta urtxintxak. Udan jolasean ibili ziren, baina udazken hotza iristean, denbora gehiago eman behar izan zuten habian. Marisaltotxikik Brinkoleta gaixoari botatzen zion gauza guztien errua eta...