Zer duzu, Matxangus? - Ibarrola, Begoña; Navarro, José Luis; Meabe, Miren Agur (Donostia : Elkar, 2012)
Tarimaneko oihanean, tximino familia zabala bizi zen. Tximinoek bazituzten, batetik, lan egiteko uneak, eta bestetik, ondo pasatzeko uneak. Baina ondo pasatzeko uneetan, Matxangus adar batean geratzen zen, pentsakor, lagunak saltoka jolasean edo ibaian plisti-plasta zebiltzan bitartean.
5 urtetik aurrera (urdina)
¿Qué le pasa a Mugán?
Keywords: Tristura; Emozioak eta sentimenduak; Tximinoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak