Maite-Maite ile-apaindegia - Murail, Marie-Aude; Jaka, Aiora (Donostia : Elkar, 2012)
Louisek astebetez praktikak egin behar ditu, bere adineko ikasle guztiek bezala. Ezta ideiarik ere non. Ez zaio eskola gustatzen eta ez du bere burua ezertan trebea ikusten. Maite-Maite ile-apaindegian hasiko da praktikak egiten. Berehala konturatu da astebete baino gehiago geratu nahi duela, aita kontra izan arren.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Autoestimua; Nerabeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak