Maite-Maite ile-apaindegia / Marie-Aude Murail ; itzultzailea, Aiora Jaka - Murail, Marie-Aude (Taupadak (Elkar), 2012)
Louisek astebetez praktikak egin behar ditu, bere adineko ikasle guztiek bezala. Ezta ideiarik ere non. Ez zaio eskola gustatzen eta ez du bere burua ezertan trebea ikusten. Maite-Maite ile-apaindegian hasiko da praktikak egiten. Berehala konturatu da astebete baino gehiago geratu nahi duela, aita kontra izan arren.