Ehunzango dantzaria - Ibarrola, Begoña; Navarro, José Luis; Meabe, Miren Agur (Donostia : Elkar, 2012)
Mitxoleten zelaian animalia asko bizi ziren, eta elkarri laguntzen zioten lagun onak zirelako. Ehunzangoa aparta zen jaiak alaitzeko, oso dantzari trebea zelako. Egun batean, apo beldurgarriak bere jaian dantzan egiteko eskatu zion ehunzangoari.
5 urtetik aurrera (Urdina)
El cienpiés bailarín
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Eskuzabaltasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak