Katandere zapikatueren gaztelua - Stilton, Geronimo; Biguri, Koldo; Keys, Larry (Barcelona : Destino, 2012)
Nork du mamuen beldurra? Nik! Batez ere katu-mamuak baldin badira, Baso Ilunaren erdiko gaztelu galdu batean... Hala ere, momia, sorgin, saguzar eta banpiro artean, Gazteluaren sekretu bitxia argituko dut azkenik!
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Saguak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak