Katandere zapikatueren gaztelua / Geronimo Stilton ; [itzulpenarena, Koldo Biguri] ; [irudiak, Larry Keys] - Stilton, Geronimo (Geronimo Stilton. Umorea eta bidaiak, 2012)
Nork du mamuen beldurra? Nik! Batez ere katu-mamuak baldin badira, Baso Ilunaren erdiko gaztelu galdu batean... Hala ere, momia, sorgin, saguzar eta banpiro artean, Gazteluaren sekretu bitxia argituko dut azkenik!