Sukkwan irla - Vann, David; Olasagarre, Juanjo (Berriozar : Denonartean, 2012)
Alaska hegoaldeko irla desertu bat; hidrohegazkinez edo itsasontziz bakarrik ailega daiteke bertara. Baso sarriak eta mendi malkartsuak. Horixe da Roy semearekin harremanak sendotzeko Jimek aukeratu duen eszenatokia. Hamabi hilabete dituzte aurretik; elkarrekin lan egingo dute. Aukera ona ematen du elkarren artekoa konpondu eta galdutako denbora berreskuratzeko. Baina egoera, pixkanaka-pixkanaka, klaustrofobiko, larri, itogarri bilakatzen joango da.
Keywords: Helduentzako Literatura