Enara ttipia - Mendibil Ainzua, Mikel; Errea, Inma (Berriozar : Denonartean, 2012)
Enara ttipiak bizitzan barnako bidaiari heltzen dio, ausart, xalo eta baikor. Ikusnahia eta sena bidaide bikainak izanen ditu.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Enarak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Ingurunearen ezagutza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura