Enara ttipia / Mikel Mendibil Ainzua ; [zuzenketak, Inmma Errea Cleix] - Mendibil Ainzua, Mikel (: Denonartean, 2012)
Enara ttipiak bizitzan barnako bidaiari heltzen dio, ausart, xalo eta baikor. Ikusnahia eta sena bidaide bikainak izanen ditu.