Norberaren autonomia krisian / Eduardo Apodaka - Apodaka Ostaikoetxea, Eduardo (Upaingoa (Pamiela), 2012)
«[...] Lanak gure garaiko muntazko gaia jorratzen du, trinko, haatik: norberaren autonomiaren kontzeptu eta auzia postmodernitatean. Zabaltzen eta praktikan indartzen ari den ikuspegi antisozialen aitzi, egileak norberaren autonomia gizartean garatzearen ideia aldarrikatzen du, ez jendartetik at, haren baitako tentsio eta dinamikan baizik; eta dena, asmanez eta gaitasunez, bibliografia oparo eta puntakoan oinarriturik.»