Igerilekuan - Lluch, Enric; Sardà, Júlia (Donostia : Erein, 2012)
Bai ederki, igerilekura goaz! Juliok oraindik ez daki igerian, baina monitorearen laguntzarekin ziztu batean ikasiko du, seguru.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Igeriketa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak