Igerilekuan / Enric Lluch ; marrazkiak, Júlia Sardà ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Lehen ipuinak (Erein), 2012)
Bai ederki, igerilekura goaz! Juliok oraindik ez daki igerian, baina monitorearen laguntzarekin ziztu batean ikasiko du, seguru.