Zulo misteriotsua - Lluch, Enric; Díez, Miguel Ángel (Donostia : Erein, 2012)
Zulo bat agertu da parkean eta umeek zer den jakin nahi dute. Gordeleku bat agian? Laster argituko da misterioa!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak