Zulo misteriotsua / Enric Lluch ; marrazkiak, Miguel Ángel Díez ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Lehen ipuinak (Erein), 2012)
Zulo bat agertu da parkean eta umeek zer den jakin nahi dute. Gordeleku bat agian? Laster argituko da misterioa!