Aita indartsuak - Lluch, Enric; Elena, Horacio (Donostia : Erein, 2012)
Carlos eta Mariona eztabaidan ari dira, bien aiten artean zein den indartsuena. Baina, egia esan, bi umeak ahobero samarrak dira.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Gurasoak; Aitak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak