Aita indartsuak / Enric Lluch ; marrazkiak, Horacio Elena ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Lehen ipuinak (Erein), 2012)
Carlos eta Mariona eztabaidan ari dira, bien aiten artean zein den indartsuena. Baina, egia esan, bi umeak ahobero samarrak dira.