Geltokian galdurik - Lluch, Enric; Rosetta Testu Zerbitzuak; Barrenetxea, Iban (Donostia : Erein, 2012)
Tren geltokian jende asko dago eta erraza da galtzea. Baina Marcosek ideia bat dauka bere aita aurkitzeko jendetzaren artean.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak