Geltokian galdurik / Enric Lluch ; marrazkiak, Iban Barrenetxea ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Lehen ipuinak (Erein), 2012)
Tren geltokian jende asko dago eta erraza da galtzea. Baina Marcosek ideia bat dauka bere aita aurkitzeko jendetzaren artean.