Telebista ez dabil - Lluch, Enric; Ramos Chano, Teresa; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2012)
Haize bolada batek telebistaren antena hautsi du? Asmatuko ote du Don Eladiok laguntzarik gabe konpontzen?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura