Telebista ez dabil / Enric Lluch ; marrazkiak, Teresa Ramos ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Lluch, Enric (Lehen ipuinak (Erein), 2012)
Haize bolada batek telebistaren antena hautsi du? Asmatuko ote du Don Eladiok laguntzarik gabe konpontzen?