Maskota - Lluch, Enric; Subi; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2012)
Tonik maskota bat nahi du, zaintzeko eta berarekin jolastu ahal izateko. Baina lehendabizi gurasoak konbentzitu beharko ditu!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Etxe-abereak; Eguneroko bizitza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak