Ai, Ximun, Ximun! - Kazabon, Antton; Zabaleta, Jon (Donostia : Erein, 2012)
Txirrixt sagua munduko animalia guztien lehendakaria da, eta Burkail Zuri izeneko mendi erraldoiaren oinera deitu ditu animalien ordezkariak, batzar horretan garrantzizko gauza bat erabakitzeko. Ximun mutikoa beldurrak airean dago. Zertarako elkartu ote ditu Txirrixtek animalia guztiak?
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Animaliak; Amesgaiztoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak